fbpx

Kezelés

Larens savas hámlasztás

kezelési idő 1 óra

A “sav” szó hallatán sokan megrémülnek, pedig nem kell tőle félni. A hámlasztás télen a legtrendibb kezelések egyike.

A legismertebb AHA savak másképpen gyümölcssavak növényi eredetűek. Valamint a BHA savak zsírban oldódó savak, melyek nemcsak a bőrfelszínen hanem mélyebben is kifejtik hatásukat.

Segítenek tisztán tartani a pórusokat, csökkentik azok láthatóságát. Megnyugtatják a gyulladt bőrt és csökkentik a pattanások kialakulásának esélyét. Minden bőrtípuson jól működik.

Kinek ajánlott ?

Minden bőrtípuson jól működik. Ajánlott pigmentfoltos, rosaceas, aknés, zsíros, tágpórusú, seboreás bőrökre. Felszíni kisebb ráncok kisimítására, mimikai ráncok halványítására, sápadt, fakó bőr esetén üdébb bőrszín elérésére. Kúraszerűen alkalmazzuk, 4-6 kezelést végzünk 3 hetente.

A LARENS márka egy svájci és lengyel cég modern és innovatív termékei, amelyeket bőrápolásra terveztek. Elsősorban az öregedés késleltetése és a bőrproblémák elleni küzdelemre összpontosítanak.

kezelés menete

 

 

 

 

 

 

  • Az AHA savas hámlasztás előkészítését az arc megtisztításával kezdjük .

  • Sav Felvitele. Vékony rétegben kenjük fel magát a savat amit legelső alkalommal 4 percig hagyunk hatni (minden alkalommal 2 percet adunk hozzá).

  • A sav semlegesítés, arcbőr pH értékének visszaállítása – tonizálás. Miután a hatóidő letelt egy speciális semlegesítő tonikkal áttrölöm az arcod.

  • Ultrahangos, hatóanyag bevitel. Az arckezelés következő és fontos lépéseként, a bőrtípusodnak megfelelő hatóanyagot ultrahanggal,  az arcbőrödbe juttatom.

  • Bőrnyugtató krém pakolás. A nyugtató krémpakolás amit felviszek az arcodra, aminosavakban gazdag, megerősíti a bőr védekező mechanizmusát, segíti a bőr idő előtti öregedésének megelőzését.

  • Fényvédő krém felvitele. A kezelés neve is jelzi, hogy a használat magas koncentrátumú sav eredményeként, a bőr felső rétegei elhallnak és pár napig enyhe hámlást is tapasztalhatsz. Rendkívül fontos, hogy amíg az elhalt rétegek újra képződnek, védd a bőröd magas fényvédelmű krémmel.

 

 

 

 

 

 

Galéria

Foglalj időpontot akár most azonnal

Időpontfoglalás

Cím

1054 Budapest Szemere utca 21

Telefonszám

}

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 08:00- 21:00

Szombat: 10:00-20:00