fbpx
Heaven in style szépségszalon

Szalon etikett

 

Időpontfoglalás

Bejelentkezését online foglaló rendszeren keresztül könnyedén pár kattintással megteheti. Illetve telefonon vagy üzenet formájában is (sms, Viber, WhatsApp, Instagram, Facebook)

 

Szolgáltatás kezdete

Kérünk benneteket, hogy az időpont kezdete előtt 5-10 perccel érkezzetek, szívesen megkínálunk addig egy kávéval vagy teával, hogy kellemesen teljen az idő. Késés esetén a kezelés időtartamát kell lerövidítenünk, hogy a többi vendégnek ne kelljen várakoznia.

 

Az etikett szó jelentése: Udvariassági szabályok összessége a társadalmi érintkezésben.

Késés

Tekintettel a következő vendégek érdekeire és a szolgáltatók időbeosztására 10 percet meghaladó késés esetén csak a rendelkezésre álló időnek megfelelő szolgáltatást tudjuk nyújtani. Amennyiben a szolgáltatást megkezdeni sem tudjuk szívesen keresünk másik időpontot, ahol a teljes egészében meg tudjuk valósítani az elmaradt szolgáltatást, ebben az esetben pótdíjat számítunk fel.

 

Lemondás

Az idő érték, ezért kérünk Benneteket, hogy a lefoglalt szolgáltatás időpontját legalább 24 órával  a szolgáltatás megkezdése előtt módosítsátok vagy mondjátok le. Ellenkező esetben a szolgáltatás díjának 50%-át következő alkalommal felszámoljuk.

 

Fizetés

Lehetősége van készpénzzel és bankkártyával, SZÉP kártyával illetve a szalon által kibocsátott ajándékutalvánnyal is fizetni. Hitelre történő vásárlást, fizetés elmaradást nem áll módunkban elfogadni, a szolgáltatások árai nem alkuképesek. Az árak forintban értendők.

 

Szolgáltatások köre

A Heaven In Style Szalonban igénybe vehető szolgáltatások teljes köre az Online foglalórendszerben található meg. Más szolgáltatás igénybevételére nincs lehetőség.

 

Minden kedves Vendégünk  számára színvonalas szolgáltatást és nagyfokú figyelmet szeretnénk nyújtani, ennek érdekében köszönöm, ha elolvassa az itt leírtakat! A jelen szalon etikett betartása kötelező érvényű minden szalonban tartózkodó személyre nézve. A szolgáltatások igénybevételével a Vendég automatikusan elfogadja a fent leírtakat.

Foglalj időpontot akár most azonnal

Időpontfoglalás

Cím

1054 Budapest Szemere utca 21

Telefonszám

}

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 08:00- 21:00

Szombat: 10:00-20:00