fbpx

Kezelés

Esztétikai Pedikűr

kezelési idő 1 óra

A rendszeres pedikűr télen-nyáron az ápoltság, szépség és kényelem elengedhetetlen hozzávalója, nemtől és kortól függetlenül.

Az esztétikai pedikűr a szépségre és ápoltságra koncentrál, eltünteti a megkeményedett bőrt a lábfejen, hidratálja a száraz bőrt, levágja és ápolja a körmöket.

Professzionális, kényelmes és elegáns környezetben, ahol átengedhetjük magunkat a pihenésnek, míg lábainkat relaxáló pedikűr rituálé során kényeztetik.

Kinek, miért ajánlott?!

Azoknak a vendégnek ajánlott, akiknél a talpon és az újjakon nem alakult ki bőrkeményedés, vagy csak nagyon minimális, a körmei tökéletesen tapadnak (nincs fellevegősödve, nincs megvastagodva), nem deformálódott külső vagy belső tényezők miatt. 

Az egészséges láb megőrzéséért ,érdemes az esztétikai pedikűrt igénybe venni, bár otthon is elvégezhető, de egy szakember mindig alaposabb ,szakszerű munkát végez professzionális anyagokkal és eszközökkel.

A kezelés folyamata

  • Fertőtlenítő sóban áztatás
  • Puhító krém használata tekercseléssel
  • Steril (!) pengével a minimális bőr leszedése
  • A láb körmeinek formára reszelése
  • Végül alapos krémezés. Bőrtípusnak megfelelő hidratáló, tápláló krémet használunk, mely regenerálja, felfrissíti, ápolja a bőrt.

Galéria

Foglalj időpontot akár most azonnal

Időpontfoglalás

Cím

1054 Budapest Szemere utca 21

Telefonszám

}

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 08:00- 21:00

Szombat: 10:00-20:00