fbpx
Heaven in style

Rólunk

Mit csinálunk?!

Mi kihozzuk a legjobbat

A Heaven In Style Szalonban fontos számunkra, hogy jól érezd magad, hogy miközben külsőd megújul, belül is feltöltődj és minden nálunk töltött alkalommal kiszakadhass a hétköznapokból és zavartalanunl kikapcsolódhass.

A legnagyobb figyelemmel Várunk, hogy ne csak technikai értelemben végezzünk kiváló munkát, hanem hogy mindezt tökéletesen Rád szabva tegyük. A személyiségedből, a stílusodból, megismerve bőr-, vagy éppen hajtípusod, elvárásaid és céljaid.

Hiszünk abban, hogy csak így érhetünk el  tökéletes végeredményt.

Fontos

Élmény

Sosem dolgozunk rutinból! Szakembereink az alapos tervezés és előkészületek után sokkal minőségibb és személyreszabott szolgáltatást tudnak nyújtani Számodra a szépségápolás minden területén. Akár egyszerre, így időt is spórolunk neked azzal, hogy minden szolgáltatást egy helyen igénybe tudsz venni.

Segítünk

Otthoni ápolás

Pontosan tudjuk, hogy a szalonon túl is van élet. A tökéletes otthoni ápoláshoz szükséges teljes körű tanácsadást is kapsz tőlünk, amelyeket követve fenntarthatod az elért eredményeket, hogy a következő találkozásunkig ragyogj. Az ehhez szükséges ápolóidat is be tudod nálunk szerezni.

Termékek

Szakembereink prémium kategóriás minőségi alapanyagokkal dolgoznak. Authentic Beauty Concept, Kevin Murphy, Opi, Shellac CND, Vagheggi.

Foglalj időpontot akár most azonnal

Időpontfoglalás

Cím

1054 Budapest Szemere utca 21

Telefonszám

}

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 08:00- 21:00

Szombat: 10:00-20:00