fbpx

Kezelés

Szemöldök laminálás

kezelési idő 45 perc

A speciális felfésülési technikának köszönhetően, a legkuszább szemöldököt is a „helyes” irányba tudjuk rendezni. A Szemöldök Laminálás jelenleg a legtartósabb (nem tetoválás alapú) eljárás, amellyel hetekig tartó, fixált irányú szemöldököket tudunk elérni .

A szemöldök formázása egyénfüggő. Mindig arra törekedünk, hogy az adott vendég karaktere, stílusa és arcformája mit kíván meg.

Kinek ajánlott?

Hiányos, kusza, formátlan szemöldökűeknek. Akik vastagabb, teltebb szemöldökre vágynak. Túl vékonyra szedett szemöldök vastagítására.

A kezelés 30-45 percig tart attól függ festjük e a szemöldökét. A végeredménye tartóssága 3-4 hét de akár több is lehet . 

A tökéletes eredmény elérése érdekében minőségi Best Brows termékeket használunk.

Galéria

Kezelés

Szempilla Lifting

kezelési idő 45 perc

A Szempilla Lifting egy egyedülálló és forradalmi technika, ahol ragasztó és műszempilla nélkül, látványos, ívelt szempillája lehet azoknak, akik idegenkednek a műszempilláktól, vagy allergiásak a műszempilla ragasztóra. A kezelés során a pillákat tőtől emeljük meg és felfelé íveljük, ami így optikailag nyitja a szemet, ez az ún. „nyitott szem” hatás. Tehát, hasonlóan a műszempillához, azonnali látványos és természetes hatást érhetünk el.

Kinek ajánlott?

Aki szeretne természetes, de látványos szempillákat. Akinek túl egyenes, és emiatt rövidnek tűnik a szempillája. Akinek megereszkedett szemhéja miatt kisebbnek tűnnek a szempillái. Aki nem szeretne műszempillát viselni, de mégis íves, hosszabbnak tűnő szempillát szeretne. Aki nem viselhet műszempillát ragasztó allergia miatt.

35-40 percet vesz igénybe festéssel együtt . A végeredmény 3-4 hétig látható ,de lehet több is, egyénfüggő.

A tökéletes eredmény elérése érdekében minőségi Best Lashes termékeket használunk.

Galéria

Foglalj időpontot akár most azonnal

Időpontfoglalás

Cím

1054 Budapest Szemere utca 21

Telefonszám

}

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 08:00- 21:00

Szombat: 10:00-20:00

Szombat: 10:00-20:00