fbpx

Kezelés

White Moon Bőrfehérítő

kezelési idő 1 óra 30 perc

WHITE MOON Homogenizáló, ragyogást előidéző kezelés. Foltos, pigmentált bőrre.

Amikor a bőr elveszti fényességét, üdeségét, fáradt, fakó színt kap, foltok jelennek meg rajta, a WHITE MOON termékek kiváló segítséget nyújtanak. Minden évszakban alkalmazható és minden a problémával érintett korosztály számára alkalmazható kezelés.

Miért a White Moon kezelést válaszd?

Egységes bőrszín. Bőrfelszín simává, ragyogóvá változik. Mélytisztító hatás, szabályozza a melanin képződését. Védi a bőrt a környezeti szennyeződésektől. Javítja a keringést, táplálja a bőrt. Energia koncentrátum, öregedés gátló hatással.

Megelőzi a bőröregedéssel kialakuló foltokat, a bőrön, nyakon, dekoltázson és a kézfejen.

hatóanyagok

 

 

  • Glabridina: az édesgyökér kivonata, flavonoid. Csökkenti a bőrön található foltokat, ragyogóvá teszi a bőrt és csökkenti a bőr irritációját.

  • Aktív gyógynövény komplex: fekete nadálytő, édesgyökér és bojtorján gyökerének a kivonata. Csökkenti az irritációt, Sebgyógyító, elősegíti a bőr gyors regenerálódását, növeli a bőr rugalmasságát, javítja a komfort érzetet és bársonyos érzést kölcsönöz.

  • Hámlasztó szinergia: almasav, borkősav, citromsav, glikolsav, tejsav. Együttesen stimulálják a bőr megújulását, növelik befogadóképességét, megszüntetik megvastagodását.

  • Béta-glukán: poliszaharid mikró szivacsba zárva, mely garantálja a stabilitást és a folyamatos jelenlétet a bőrben. Stimulálja a kollagén képződést.

 

 

Galéria

Foglalj időpontot akár most azonnal

Időpontfoglalás

Cím

1054 Budapest Szemere utca 21

Telefonszám

}

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 08:00- 21:00

Szombat: 10:00-20:00

Szombat: 10:00-20:00