fbpx

Kezelés

Delay Infinity 30+

kezelési idő 1 óra 30 perc

Komplett öregedés késleltető kezelés, már az első jelek megjelenésétől alkalmazható. Célzott hatóanyagokat és vitaminokat tartalmaz, melyek a hidratáló és regeneráló összetevőkkel együttesen megtartják és javítják a bőr állapotát.

Miért Válaszd  a Delay Infinity kezelést?

A Delay Infinity termékcsalád a bőröregedési folyamatokat lassítja hatékonyan, 30 felett már az első ráncok megjelenése után alkalmazható. A termékcsalád kombinálja a gazdag növényi hatóanyagokat a legújabb sejtkommunikációs összetevőkkel, hogy megelőzze és késleltesse a bőr öregedéseinek jeleit.

Vagheggi delay infinity hatóanyagok

 

 

  • Crocus Chrysanthus (korai sáfrány): a krókusz kivonata a megfiatalítás és a fiatalság szimbóluma.

  • Oryza Sativa Rice: lila rizsnek is nevezik, aminosavakat, ásványi anyagokat, vitaminokat (B) tartalmaz  és revitalizáló hatással rendelkezik.

  • Béta-glukán: A béta-glukán egy poliszaharid, amit élesztőből állítanak elő. Erősen hidratál, stimulálja a fibroblasztokat és sebgyógyító hatással rendelkezik. Kiváló regeneráló és ránctalanító.

  • Maniókából kivont biopolimer: egy új technológiával kreált polimer, ami 3D-s hálót formál, megerősítve és szétterítve a bőr felszínén egy rugalmas filmréteget. Ez a stabil biopolimer azonnali lifting-hatást ér el a bőrön

 

 

Galéria

Foglalj időpontot akár most azonnal

Időpontfoglalás

Cím

1054 Budapest Szemere utca 21

Telefonszám

}

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 08:00- 21:00

Szombat: 10:00-20:00

Szombat: 10:00-20:00